Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

Dimps utvikler Sonic 4

Sonic Team overkjørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På en liste over nye spill til Xbox Live Marketplace har det blitt offentliggjort at Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 ikke vil bli utviklet av det kjente og kjære Sonic Team studio. I stedet har Osaka-baserte Dimps, kjent for arbeidet med Street Fighter IV med Capcom, gått av med seieren.

Dimps stod også bak spillene Sonic Rush og Sonic Advance, som er kjent som noen av de beste Sonic-titlene i senere tid. Nylig slapp en video fra Sonic 4, som viste spillbarheten. I åpningssekvensen står det at Sonic Team står bak verket, som ikke bare er det andre selskapets navn, men også et dekknavn Dimps brukte under arbeidet med Sonic Advance.

Alt later til at Sega vil ha "nytt" blod til serien, etter å ha bestemt at Sonic Team, som stod bak de originale Sonic-spillene, ikke skal ha noe med det nye Sonic 4 å gjøre. Vi kan bare vente for å se om Sonic Team får noen flere eventyr med Sonic i fremtiden, men inntil videre kan vi glede oss til Dimps-utviklede Sonic the Hedgehog 4: Episode I, som kommer mot høst- og vinterhalvåret i 2010.

Sonic the Hedgehog 4: Episode I
Sonic the Hedgehog 4: Episode I
Sonic the Hedgehog 4: Episode I

Relaterte teksterLoading next content