Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dinosaur Planet

Dinosaur Planet har gjenoppstått

Nintendo 64-arkeologene har slått til igjen. Enda flere godsaker fra fordums tid har kommet til overflaten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Husker du Star Fox Adventures? GameCube-spillet fra 2002, kanskje aller mest kjent for å være det siste spillet Rare lagde under Nintendo-flagget. Det er ingen hemmelighet at spillet egentlig ble utviklet til Nintendo 64 under navnet Dinosaur Planet, hvor Krystal egentlig skulle være hovedpersonen i hele spillet. I stedet ville Nintendo at spillet skulle omhandle Star Fox, og Rare måtte gjøre om på hele prosjektet.

HQ

Under utviklingen ble det bestemt at det ville være mer fornuftig å gi ut spillet på den nye Nintendo-konsollen, og N64-versjonen ble skrotet.

Det er ikke lenge siden gjengen i Forest of Illusion fant en tidlig utgave av The Legend of Zelda: Ocarina of Time, og nå har de også klart å få tak i Nintendo 64-versjonen av Dinosaur Planet. Ifølge rapportene er det, til tross for en del bugs og krasjer, overraskende spillbart nesten hele veien til slutten. Det er artig å se alle detaljene og likhetene til den ferdige GC-utgaven, og så er jo også originalmusikken til den godeste David Wise helt inntakt.

Dinosaur Planet
Dinosaur PlanetDinosaur Planet

Relaterte teksterLoading next content