Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt 3

Dirt 3 selger i bøtter og spann

Det mest populære Dirt-spillet så langt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rallyspillet Dirt 3 ble møtt med jubel fra både presse og racingfans over hele verden, og sikret seg blant annet en sterk 8/10 i Gamereactors anmeldelse.

Under et intervju med thealistdaily kunne Codemasters' Guy Pearce fastslå at denne populariteten så absolutt har hatt en innvirkning på salgstallene:

- Mottagelsen til Dirt 3 har rett og slett vært fantastisk. I skrivende stund er spillet et av Metacritics topp ti for 2011, og på topp fem-listen for Xbox 360. Vi har allerede sett resultatene dette har gitt oss gjennom salget i de første åtte ukene, som har slått en rekke rekorder. For eksempel er Dirt 3 det raskeste i serien til å nå 1 million solgte eksemplarer, jubler Pearce.

Dirt 3
Dirt 3Dirt 3Dirt 3

Relaterte tekster

Dirt 3Score

Dirt 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GRDK

Codemasters er klare med det tredje tilskuddet i den populære rallyspillserien Dirt, og vi har satt oss i førersetet for å overvinne snø, gjørme og grus...Loading next content