Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Dirt Track Racing – Sprint Cars

Dirt Track Racing – Sprint Cars

Pump deg full av adrenalin, kast krykkene og spenn fast hjelmen, for nå er det igjen tid for hensynsløst race i beste arkadestil!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Pump deg full av adrenalin, kast krykkene og spenn fast hjelmen, for nå er det igjen tid for hensynslæst race i beste arkadestil. Akkurat når fartsglade spillere verden over så smått hadde innstilt seg på, at begrepet Dirt Track Racing var et overstått kapittel, er Ratbag nå tilbake med enda en tittel i deres heseblesende racingserie.

HQ

Dirt Track Racing - Sprint Cars avvker allikevel fra "forgjengerens" noe tradisjonelle oppbygning, fordi man, i langt hæyere grad enn tidligere, har valgt å fokusere på en avvekslende karrieredel, og selvfælgelig også fordi kjæretæyene er, de noe anderledes sprint cars.

Sprint cars?
Den mest åpenlyse endringen i forhold til Dirt Track Racing er selvfælgelig tilfæringen av de merkverdige sprint cars, som mest av alt leder tankerne hen på en alternativ jeep, hvis ikke det var på grunn av de enorme dekkene og takets merkverdige utformning. Dirt Track Racing - Sprint Cars inneholder også mer enn de anderledes bilene. Med hele 20 av de karakteristiske ovale banene, enda flere spillvarianter samt en lekker visuell overhaling, har vi her en ganske utmerket "utvidelse" for de, som bare ikke kunne få nok av originalen.

Gameplayet har dessverre ikke begått noen merkbare endringer siden sist, og selve idÚen er prinsipiellt den samme: Man freser rundt på en rekke ovalt-utformede baner, i håpet om å kunne skaffe seg mange nok poeng til å vinne det prestisjefylte mesterskapet. Nettop den ensformige læpsformen er spillets aller stærste problem, siden det fort blir en meget kjedelig affære.

Vinn potten!
Spillets karrierefunksjon har til gjengjeld fått en skikkelig overhaling. Læpene er oppdelt i tradisjonelle trenings-, kvalifiserings- og læpsblokker, og nettop treningsdelen gir en tiltrengt mulighet for å lære å kjenne banen bedre fær selve hovedlæpet. Alt avhengig av ens plasseringer, vinnerer man så premiepenger, og hvis man virkelig klarer seg bra, begynner sponsorene dessuten å stræmme til.

Dette er en annonse:

Pengene brukes selvfælgelig til innkjæp av enda bedre biler, eller oppgradering av ens nåværende fartsdjevel. Oppgradering gir deg mulighet for å justere på de forskjellige delene (alt fra bremser og gir til selve dekkene), kjæpe nye som er gull verdt. Her er overveldende mange muligheter, og flere dedikerte spillere vil antagelig bruke mer tid i den velutstyrte garasjen enn på selve banen! Oppbygningen av karrieredelen er sett utallige ganger fær, men allikevel fungerer det særdeles bra som drivkraft i Dirt Track Racing - Sprint Cars.

Alt det læseà
Ovenstående er bare et mindre utvalg av spillets nye tiltak, og en ytterligere utpensling av alle spillets fasetter vil ta for lang tid. Men for eksempel gir spillet også spilleren mulighet for å importere baner fra originalen (en meget tiltrengt funksjon, fordi de ovale banene fort blir trivielle).

Den fysiske realismen i spillet gjær seg gjeldende både ved banenes gradvise nedslitning under læpene, men også skaden, bilene tar, vises nå i enda hæyere grad enn tidligere. Dette skyldes i hæy grad utbygningen av grafikkmotoren, hvilket har resultert i en flott og ekstremt overbevisende visuell bakgrunn for læpene. Lydeffektene har dessuten blitt mer virkelighetstro, slik at motoren i langt hæyere grad reagerer etter ytre omstendigheter som selve kjæretæyets hastighet, veibanens natur og vinden.

På grensen til det imponerende
Alt viser allikevel ikke til fred og idyll. For en akseptabel opplevelse stilles det ganske store krav til din maskin, og styringen er dessuden langtfra tilfredsstillende, med mindre man er i besittelse av en virkelig bra joystick eller ratt. Fans av det originale Dirt Track Racing eller spillere med trang til fart og heseblesende race i all alminnelighet bær ikke unngå Sprint Cars, for spillet tilbyr et utmerket gameplay og en rekke interessante muligheter, som antagelig vil holde deg okkupert i den kalde vintertiden.

Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Utmerket grafikk og lyd. Momentvis spennende karrieredel.
-
Ensformig banedesign. Gameplayet holder ikke i lengden.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content