Norsk
Gamereactor
lifestyle

Disney er ferdig med sin metaverse-innsats

Etter å ha begynt å utforske metaverset i fjor, er det rapportert at Disney legger ned denne satsingen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Disney er tilsynelatende ferdig med metaverset. Som rapportert av The Wall Street Journal, har Disney kalt det slutter med sine egne metaverse-satsinger, til tross for at det bare er et år siden tidligere administrerende direktør Bob Chapek startet innsatsen for å utforske rommet.

Ideen var tilsynelatende å bruke ny teknologi for å utforske hvordan Disney kunne fortelle unike og interaktive historier, men dette har siden blitt skrotet, med mange på dette metaverse-teamet som mister jobbene sine, mens leder Mike White vil bli værende hos Disney.

Dette kommer også etter at Disney har trukket pluggen på mange andre nyere konsepter og ideer, inkludert et Amazon Prime-lignende abonnement som ble antatt å være en enkeltbrukerplattform som kombinerer Disney+ og apper relatert til fornøyelsesparkene.

Nåværende administrerende direktør Bob Iger har uttalt at han også ser en fremtid i metaverset, men ettersom Disney har vært under massevis av press fra investorer for å kutte kostnader i det siste, vil metaverse-divisjonen forbli som en av mange dødsfall foreløpig.

Dette er en annonse:
Disney er ferdig med sin metaverse-innsats


Loading next content