Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Disney+: Hva du skal se i Februar 2023

Selv om det er litt sparsomt, er det noen store nye tillegg til Disneys streamer denne måneden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har håpet at Disney+ ville ha en stablet line-up for denne februar, kan du bli litt skuffet. Når det er sagt, har streameren noen spennende nye tillegg som kommer i løpet av årets korteste måned, med mange som enten er relatert til nyere og nye Marvel Cinematic Universe-produksjoner, eller knyttet til pågående serier. Her er hva som er nytt på Disney+ i februar.

TV-serier

Star Wars: The Bad Batch (sesong 2) - Episoder 6, 7, 8, 9 - 1, 8, 15, 22 februar

HQ

National Treasure - Edge of History - Episoder 9 & 10 - 1 februar & 8

HQ
Dette er en annonse:

Bob's Burgers (sesong 13) - Episoder 5, 6, 7, 8 - 1, 8, 15, 22 februar

Disney+: Hva du skal se i Februar 2023

Den stolte familien - Louder & Prouder (sesong 2) - 1.

Dette er en annonse:

Marvel Studios' Assembled: The Making of Black Panther: Wakanda Forever - 8.

Marvel Studios Legends: Ant-Man/The Wasp/Hank & Janet - 10.

"LEGENDS sporer de store og små øyeblikkene som forvandlet Scott Lang til den minste av jordens mektigste helter.""LEGENDS skildrer Hanks reise, mens han går fra dedikert forsker, til overbeskyttende far.""LEGENDS følger Hopes reise, en som fører til at hun kjemper sammen med Avengers."

Disney+: Hva du skal se i Februar 2023

Fleishman er i trøbbel - 22.

"Fleishman Is In Trouble er historien om nylig skilt 41 år gamle Toby Fleishman, som dykker ned i den modige nye verdenen av app-basert dating med den typen suksess han aldri hadde dating i ungdommen, før han giftet seg på slutten av medisinstudiet."

HQ

Filmer

Black Panther: Wakanda Forever - 1.

"I Marvel Studios Black Panther: Wakanda Forever kjemper Queen Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye og Dora Milaje for å beskytte nasjonen sin mot å gripe inn i verdensmaktene i kjølvannet av kong T'Challas død."

HQ

Gravde dager: Carl's Date - 10.

"Carl Fredricksen går motvillig med på å gå på date med en venninne - men har riktignok ingen anelse om hvordan dating fungerer i disse dager. Helt den hjelpsomme vennen, Dug går inn for å roe Carls pre-date jitters og tilby noen prøvde og sanne tips for å få venner - hvis du er en hund.Loading next content