Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Disney og Marvel skal vise frem nye spill i september

I tillegg til mer fra Disney Dreamlight Valley, Lego Star Wars: The Skywalker Saga og Marvel's Midnight Suns.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens millioner av spillinteresserte gleder seg til Gamescom-messen som startet neste uke siden mange av de store utviklerne og utgiverne sparer nyhetene sine til da kommer det spennende nytt i september også.

Blant annet avslører Disney nå at de vil ha det som enkelt nok kalles en Disney & Marvel Games Showcase-sending klokken 22 den 9. september. Her skal vi få vite mer om Disney Dreamlight Valley, Marvel's Midnight Suns og fremtiden til Lego Star Wars: The Skywalker Saga, men det som får hjertet til å pumpe mest er lovnaden om det første glimtet av Uncharted-skaperen Amy Hennig sitt mystiske Marvel-spill og et par andre hemmeligheter. Dermed skal mest sannsynlig få vite om Hennig skal gi oss et spill basert på Ant-Man eller Fantastic 4.

Disney og Marvel skal vise frem nye spill i september


Loading next content