Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm lanseres som free-to-play i september

Bare pass dere, Starfield, The Crew Motorfest, Lies of P og Party Animals.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Petter var i kjent stil en av de hardeste kritikerne da han anmeldte early access-versjonen av Disney Speedstorm tidligere i år, men de fleste spillerne var enige om at spillet definitivt trengte mer tid i ovnen før den virkelige lanseringen. Vel, utviklerne hos Gameloft har litt tid på seg til å endre og polere ting, selv om det kanskje ikke blir så mye som du hadde håpet.

Disney Speedstorm vil forlateearly access og lanseres for fullt som free-to-play den 28. september. Vi får vite at utviklerne har "mottatt uvurderlige tilbakemeldinger og støtte fra spillerne", så det blir interessant å se hva slags endringer de klarer å gjennomføre i løpet av de mindre enn tre månedene frem til lanseringen.

Disney Speedstorm

Relaterte tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Asphalt-utviklerne Gameloft har skapt en sjarmløs, upersonlig cash grab-versjon av Mario Kart 8, og vi er ikke imponert.Loading next content