Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm ønsker Minnie Mouse velkommen neste uke

I tillegg til en rekke Lilo & Stitch-godbiter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om det fortsatt er et Early Access-prosjekt, har utvikleren Gameloft stadig introdusert mer og mer innhold i kartraceren Disney Speedstorm siden lanseringen i april. Neste uke starter dessuten den tredje sesongen av spillet, og den kommer med en mengde nytt innhold.

Selv om mesteparten av det nye innholdet er bygget opp rundt Lilo & Stitch, inkludert et nytt miljø, Season Tour, tilpassbare gjenstander og fem nye racere (Lilo, Stitch, Jumba, Captain Gantu og Angel), kommer det også en ny racer til spillet i løpet av denne sesongen.

Det er Minnie Mouse, som betyr at du snart kan spille som en av de eldste og mest ikoniske Disney-figurene i denne kartraceren. Som en del av denne kunngjøringen har vi nå en trailer med Minnie i aksjon, som du kan se nedenfor.

Gameloft har også lovet at det vil komme en ekstra overraskelsesgjest denne sesongen, så følg med for å høre hvem det blir.

Sesong 3 av Disney Speedstorm starter 1. august.

HQ

Relaterte tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Asphalt-utviklerne Gameloft har skapt en sjarmløs, upersonlig cash grab-versjon av Mario Kart 8, og vi er ikke imponert.Loading next content