Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Disneys nye Ariel: "Jeg vil ikke forlate havet for noen mann"

Halle Bailey tar et standpunkt mot typiske kjønnsroller.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den lille havfruen vender tilbake til kinolerretet om knappe to måneder, og skuespilleren Halle Bailey, som spiller Ariel, lover en radikalt annerledes prinsesse som bryter med tidligere Disney-normer. I et intervju med Edition snakket den nå 22 år gamle skuespilleren om vanskelighetene hun har møtt siden rollebesetningen hennes ble offentlig, rasismen hun har opplevd og hvordan hun vil modernisere Ariel og fremstille henne som en sterk kvinne som ikke vil "forlate havet for noen mann."

"Jeg er veldig spent på min versjon av filmen fordi vi definitivt har endret det perspektivet på henne som bare ønsker å forlate havet for en gutt, som kvinner er vi fantastiske, vi er uavhengige, vi er moderne, vi er alt".

Bailey fortsatte også med å beskrive hvordan den nye Ariel har mye større mål, at det handler om at hun ønsker å bryte seg fri og gjøre noe med livet sitt.

"Det er mye større enn som så. Det handler om henne selv, hennes formål, hennes frihet, hennes liv og hva hun vil."

I tillegg til Bailey vil vi også se Melissa McCarthy som Ursula, Jacob Tremblay som Flyndre og Jonah Hauer-King som prins Eric. Filmen slippes på kino 26. mai.

Tror du moderniseringen av Ariel er et godt trekk, og planlegger du å gå og se Den lille havfruen?

Disneys nye Ariel: "Jeg vil ikke forlate havet for noen mann"


Loading next content