Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Disse Divine Beasts og Guardians ble ikke med i Breath of the Wild

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Die-hard Zelda fans vet at i Japan finnes det en bok som heter The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Works, som tar for seg historien til og utviklingen av fjorårets beste spill. Man skulle tro at denne boka bare var en samling av konseptbilder med noen kommentarer fra utviklerne, men nå viser det seg at den kanskje inneholder litt mer enn det. Noen har nemlig delt en skannet versjon på Gaming Reivented og oppdaget et par hemmeligheter.

På bildene nedenfor kan du se seks Divine Beasts og fem Guardians som Zelda-gjengen valgte å kutte fra spillet. Vi kunne hatt gleden av å klatre inn i en krabbe, en manet eller en rokke for å møte en korrumpert fiende, eller slåss mot en skummel og hårete edderkopp.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

En annen interessant detalj som Nintendo avslører i boka er hvordan Hyrule Castle og Castle Town så ut før Calamity. Den inneholder også en rekke skisser av Princess Zelda og mange andre figurer.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild Master Works har foreløpig ingen utgivelsesdato i Europa og USA, så hvis du vil ha en må du importere den fra Japan, eller trygle Nintendo om å gi den ut her.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content