Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed: Rogue

Disse vant andre runde i Assassin's Creed the Challenge

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactors Assassin's Creed the Challenge handler blant annet om å gi deg som leser en sjanse til å snakke om og dele dine opplevelser fra Assassin's Creed. Nå er utfordringene for andre måned overstått, og vi har funnet frem til fire vinnere som vil bli kontaktet. Månedens Master Assassin ble ingen ringere enn PlaystationFreak. Her er alle vinnerne:

PlaystationFreak fra Finland ble Master Assassin.

Modernipoika fra Finland

Two Face fra Finland

Swedish Jedi fra Sverige

Vi kommer til å invitere alle fire til å delta i vår livestream onsdag 11. mars. Da skal det spilles Assassin's Creed: Rogue på PC, og vi kommer til å snakke med vinnerne om deres opplevelser fra Assassin's Creed-serien, samt høre litt om hva de håper å se fra spillene i fremtiden.

Disse fire kan dessuten se frem til en liten overraskelse som premie for deres deltagelse, så det er gode grunner til at nettopp du burde bli med på neste runde.

Assassin's Creed: Rogue

Relaterte tekster

7
Assassin's Creed: RogueScore

Assassin's Creed: Rogue

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

Årets andre Assassin's Creed-spill putter deg i skoene til en tempelridder både til havs og på lands, men mest av alt savner vi pirathattene, øyelappene og papegøyene...Loading next content