Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II byr på kule muligheter i gratis utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som om det ikke var nok at Larian Studios ga oss det mange betrakter som tidenes beste rollespill med Divinity: Original Sin II har utviklerne også gjort en fremragende jobb med gratis utvidelser. I dag har den tredje kommet.

Denne tredje Gift Bag-utvidelsen, kalt Order & Magic, inneholder seks separate ting du i kjent stil kan velge å aktivere eller ei. For det første kan du nå kaste infusion på alle summons, og egenskapene de får avhenger selvsagt av hvilken formel du kaster. Når jeg uansett skriver om ting som kan hjelpe deg har det nå også blitt mulig å gjøre Black Cat til en følger med en spesiell fløyte. Dette er ikke det eneste nye utstyret heller. Nye, mystiske selgere finnes nå i de største hubområdene. Disse tilbyr noen meget spesielle gjenstander som vil oppgradere utstyret ditt. Dermed frister det nok å bære rundt på en del ting, så da passer det godt at utvidelsen kommer med noen spesielle poser som kan organisere alt automatisk. Noe annet som vil kunne gjøre opplevelsen bedre er at prutingen nå kan basere seg på ferdighetene og ryktet til alle karakterene dine.

På toppen av det hele har vi en såkalt "Combat Randomiser" som i starten av hver kamp gir en eller flere fiender spesielle statuseffekter, noe som skal piffe opp ting for dere som synes det har blitt lett å forutsi ting.

Nintendo Switch-eiere har også fått en ekstra godbit som gjør det mye lettere å invitere venner til å spille med deg.

Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content