Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II er nå på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kvelden og natten byr på mange overskrifter hvor Switch er innvolvert nå, men det er siden Nintendo annonserte en rekke porter for hybridkonsollen sin under nattens Direct-sending. En av de større var Larian Studios' Divinity: Original Sin II. Det som var ekstra overraskende er at spillet er tilgjengelig allerede nå, så da er det bare å skaffe seg en ekstra powerbank eller to, for mange betrakter dette som tidenes beste rollespill. Når det da i tillegg byr på hundrevis av timer med underholdning er det kanskje greit å spille på TVen eller ha mulighet til å konstant lade Switchen. Eller, en annen mulighet er å spille videre på PCen, for det er nemlig cross-save mellom Switch- og Steam-utgaven, så du kan veksle mellom å spille på de to om du allerede har spillet i Steam-samlingen din.

HQ
Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content