Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II fremskyndes på PlayStation 4

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I juni kunne Larian Studios avsløre at Divinity: Original Sin II ville forlate Early Access og lanseres for fullt den 31. august, noe som ville bli første gangen PlayStation 4-eiere kunne få fingrene i spillet. Nå viser det seg at ventetiden blir kortere enn planlagt.

Selskapet kan nemlig avsløre at første kapittel av Divinity: Original Sin II blir tilgjengelig på PlayStation 4 allerede 14. august. Dette høres kanskje ikke så veldig mye ut for dere som ikke kjenner spillet så godt, men det kan faktisk bety at du får over tjue timer med underholdning. Her er det altså bare å glede seg til den første delen på førstkommende tirsdag, og dermed fortsette det høyt aktede eventyret litt over to uker senere.

Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content