Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II har gjort store endringer i konsollutgavene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Larian Studios la ikke skjul på at de har endret mer enn bare menyene da de bekreftet at Divinity: Original Sin II vil komme til PlayStation 4 og Xbox One den 31. august. Blant annet kunne de fortelle at de har endret store deler av historien, og Kieron Kelly kunne gi oss mer spesifikk informasjon da vi snakket med dem på E3-messen.

"De største endringene i historien må kunne sies å være mot slutten av spillet, så de siste tretti timene [...] det er i hovedsak her klimakset for de ulike historiepunktene våre samles, og vi har derfor skrevet om en stor del av dette. Vi hadde omtrent en million ord i Original Sin II da det ble lansert, og nå har vi kanskje spilt inn hundre tusen ord på nytt med ulike skuespillere og slik. Disse er for det meste ulike veier historien kan ta. Grunnen til dette er at vi ønsket å gi dere en bedre følelse av å ha fullført alt med tydligere tråder og ideer mellom alt dere har opplevd."

Utviklerne har altså spilt inn omtrent ti prosent av dialogene på nytt, så som sagt er dette langt fra en kopi av originalen på mer enn én måte.

HQ
Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content