Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II lander på konsoller til sensommeren!

Larian Studios er klare for å gjøre sin debut på Xbox one og PS4.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en meget vellykket Kickstarter-kampanje og en utrolig lansering på PC i fjor, er Divinity: Original Sin II klar for å ta turen til konsoll, og ankommer Xbox One og PlayStation 4 i august.

Konsollspillere får, blant annet, et grensesnitt som er optimalisert for den online samarbeidsmodusen for opptil fire spillere. Bandai Namco og Larian kommer til å avsløre flere detaljer i de kommende månedene. I mellomtiden kan du kose deg med annonseringstraileren som du finner nedenfor.

HQ
Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content