Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II lanseres på PS4 og Xbox One i august

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har Xbox One-spillere hatt mulighet til å spille høyt elskede Divinity: Original Sin II i omtrent en måned, og det viser seg at de og PlayStation 4-eiere ikke trenger å vente lenge på den ferdige utgaven heller.

Larian Studios kan fortelle at Divinity: Original Sin II lanseres på PlayStation 4 og Xbox One den 31. august. Disse utgavene av spillet vil ikke være kopier av PC-utgaven, for konsolleiere kan glede seg til mye ekstra snadder og noen interessante forbedringer. Blant annet får vi en opplæringsdel, et "party inventory"-system som gjør det lettere å ha kontroll på ting, en nytt dagbok-system, forbedringer av PvP-området, og en lettere vanskelighetsgrad kalt Story Mode. De gjør også noen ganske betraktelige endringer, inkludert å skrive om hele det tredje kapittelet. Som en ekstra bonus vil alle som forhåndsbestiller Divinity: Original Sin II til PS4 eller Xbox One få med Sir Lora-utvidelsen på lanseringsdagen.

HQ
Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content