Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin II

Divinity: Original Sin II passerer PUBG på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går forlot endelig Divinity: Original Sin II early access, og fullversjonen ble lansert. Det kan virke som om mange har ventet på dette i lang tid, for spillet har tilsynelatende solgt som regnklær i Bergen.

Oversikten på Steam hevder nemlig at Larian Studios sin oppfølger nå er det bestselgende spillet på tjenesten, og dermed har gjort det bedre enn kjempen PlayerUnknown's Battlegrounds salgsmessig de siste timene. Original Sin II ser meget bra ut av det vi har prøvd foreløpig, så det er godt å se at dette reflekteres i salg også. Om du er nysgjerrig på spillet kan du se opptaket av livestreamen vår under, og dermed se omtrent to timer av det første aktet.

Har du prøvd spillet? Hva synes du eventuelt?

HQ
Divinity: Original Sin II

Relaterte tekster

4
Divinity: Original Sin IIScore

Divinity: Original Sin II

ANMELDELSE. Skrevet av Marko Mäkipelto

Etter utallige timer med det etterlengtede spillet kan vi trygt si at det lever opp til forventningene, og er kanskje det beste rollespillet i sin klasse noen gang.

Gamereactors store julekalender - Luke 2

Gamereactors store julekalender - Luke 2

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 2! Hva skjuler seg bak denne? Jo, her finner vi soundtracket til Divinity: Original Sin II på vinyl - en...Loading next content