Norsk
Gamereactor
nyheter
Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin lanseres til konsollene den...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Divinity: Original Sin ble raskt populært da det kom ut til PC sommeren 2014. Kickstarter-spillet ble lovpriset for både historien, kampsystemet og åpenheten sin. Enkelte mente dog at craftingsystemet og ujevne utfordringer satte en demper på opplevelsen. Dette ønsker nå Larian Studios å gjøre noe med.

Divinity: Original Sin Enhanced Edition vil nemlig ikke bare være en ørliten oppdatering. Her snakker vi endringer i historien, stemmeskuespill, muligheten til å spille på delt skjerm, forbedret craftingsystem og mye mer. Denne gangen vil også konsolleierene få spille. Og nå har de endelig avslørt når spillet kommer.

Med tanke på at de alltid har sagt at det vil komme i oktober, og vi allerede har startet på måneden, kommer det nok ikke som en overraskelse at spillet kommer den siste uken i måneden. 27. oktober kan PC-spillere laste ned den gratis oppdateringen, mens PlayStation 4- og Xbox One-eiere kan lette på trykket fra lommeboken samme dag.

Relaterte tekster

1
Divinity: Original Sin utvides

Divinity: Original Sin utvides

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Larian Studios kan nå fortelle at actionrollespillet Divinity: Original Sin får to nye figurer med utvidelsen The Bear and the Burglar. Utvidelsen koster ingenting og...

Cow Simulator 2014 annonsert

Cow Simulator 2014 annonsert

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ja, du leste riktig. Det er derimot ikke en skamløs oppfølger til Coffee Stains tullete Goat Simulator, men snarere et ambisiøst tillegg til Divinity: Original Sin....Loading next content