Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God Eater 2: Rage Burst

Dobbel dose God Eater i dagens GRTV Live

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor ble det endelig annonsert at den populære God Eater-serien skulle komme til vesten, i en samlepakke med en nyversjon av originale spillet (kalt God Eater Resurrection) sammen med oppfølgeren God Eater 2: Rage Burst.

Siden har det gått litt tid, men i morgen er den faktisk klart for lansering. Derfor setter vi av et par timer i dagens Gamereactor Live-sending til å sjekke ut det raske actionrollespillet med egne hender.

Følg med fra kl 16.00, i Gamereactor Live...

God Eater 2: Rage Burst

Relaterte tekster

0
God Eater 2: Rage BurstScore

God Eater 2: Rage Burst

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med gigantiske sverd, klubber og skytere skal gudene bekjempes. Vi har testet God Eater 2: Rage Burst, som i praksis gir deg to spill til prisen av ett...

0
To timer med God Eater på PS4

To timer med God Eater på PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Bandai Namco har hatt stor suksess med actionrollespillene i God Eater-serien i Japan, og nå har tiden kommet der vi her i Europa skal få teste spillene. Under en sending...Loading next content