Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
World of Tanks

Døde da han skulle streame i 24 timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 35 år gamle familiefaren Brian Vigneault fra den amerikanske delstaten Virginia ble funnet død sist søndag. Dagen før hadde han startet på det som skulle være et 24 timer langt World of Tanks-maraton på Twitch, der målet var å samle inn penger til Make-A-Wish-stiftelsen.

Etter 21 timer forlot Vigneault rommet, og han kom aldri tilbake. Moderatorene antok at han hadde sovnet, men da en venn forsøkte å ringe ham senere var det Virginia Beach-politiet som svarte telefonen. De kunne bekrefte at Vigneault hadde omkommet, og har siden uttalt at de ikke mistenker noen straffbare forhold.

Våre tanker går til familien.

World of Tanks

Relaterte tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Cecilia Fjällström

Det var bare et spørsmål om tid før stridsvognene inntok den nye konsollgenerasjonen. Vi har sett på Xbox One-versjonen av storsuksessen World of Tanks...

0
Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

Wargaming-spillene får Dunkirk-innhold

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Wargaming.net og Warner Bros har inngått et samarbeid i forbindelse med sommerens krigsfilm Dunkirk movie, som er regissert av Christopher Nolan. Hendelser som utspilte...Loading next content