Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom 3

Doom 3-kildekoden er klar

Fritt tilgjengelig for alle og enhver

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som vi kunne melde nylig har Id Software-sjef John Carmack den siste tiden jobbet med å skrive om kildekoden til actionspillet Doom 3. Planen var å slippe koden til offentlig bruk tidligere i år, men på grunn av patentproblemer med Creative Labs ble Carmack nødt til å sette seg ned å skrive om deler av koden.

Nå er imidlertid dette arbeidet ferdig og kildekoden er blitt lansert til fri benyttelse av både store og små. Doom 3 har rukket å få noen år på baken, men likevel synes vi i Gamereactor dette er et flott tilbud fra Carmack og Id Software, da det bidrar til mer åpenhet og innovasjon i spillbransjen.

Et eksempel til etterfølgelse, og dersom du er blant dem som går med en programmerer i magen kan koden lastes ned fra GitHub.

Doom 3

Relaterte tekster

1
Doom 3Score

Doom 3

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Nielsen

Vi har fått en enveisbillett til Mars og Helvetes mørke korridorer!

0
Doom 3 tastatur til de drevne gamerne

Doom 3 tastatur til de drevne gamerne

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Ideazon har forsynt hardcore Pc gamere med en rekke geniale og spesialdesignede FPS tastaturer og i forbindelse med Doom 3 lanseringen, slipper de ett ultra-fett Doom3 tastatur. Vi har bildene av vidunderet.

0
Doom 3 demo på vei?

Doom 3 demo på vei?

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

id Software slapp nettopp lanseringsdatoen for det etterlengtede Doom 3, og nå forteller de at de er igang med å snekre sammen en demo av spillet, slik at du kan teste mesterverket før du kjøper det.

0
Doom 3 maskinkrav

Doom 3 maskinkrav

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

id Software har endelig kunngjort de offisielle minstekravene for PC, dersom du ønsker å spille Doom 3. Noen vil nok trenge en liten oppgradering eller to ja, men helt galt er det heller ikke.Loading next content