Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom har fått lanseringsdato til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Nintendo og Bethesda avslørte at Doom ville komme til Nintendo Switch sa de bare at det ville komme i løpet av høsten. Nå har vi endelig fått en spesifikk lanseringsdato.

Id Software kan nemlig fortelle at demonslakteren vil komme til hybridkonsollen den 10. november. Utenom det kan de ikke fortelle mer, noe som kanskje ikke er så rart siden vi allerede vet at vi må laste ned flerspilleren separat om vi ønsker den og at Snapmap ikke vil være tilgjengelig på denne utgaven. Personlig må jeg si at dette ikke akkurat er et stort savn, for det er ikke tvil om at det er enspillerdelen som er det beste med spillet.

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content