Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom har mangler på Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne Bethesda avsløre at Doom vil komme til Nintendo Switch i høst, noe som selvsagt fikk også til å undre på noen ting. Hvordan vil spillet se ut? Hvor rask vil bildeoppdateringen være? Vil alle funksjoner være med? Det tok ikke lang tid før selskapet måtte innrømme at i alle fall sistnevnte ikke er tilfellet.

For det første kan de fortelle at multiplayerdelen av spillet ikke vil være en del av den fysiske utgaven, men må i stedet lastes ned separat. Kanskje ikke så rart med tanke på hvor stort spillet er på de andre plattformene.

Uheldigvis er det også noe som ikke er med i det hele tatt, og det er SnapMap. Dermed får ikke Switch-eiere mulighet til å lage sine egne baner og utfordringer, men må nøye seg med det som allerede er i spillet.

Ødelegger dette noe av moroa for deg, eller er det helt greit?

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content