Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Dooms multiplayer får store endringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av de få aspektene med Doom som ikke har blitt skrytt opp i skyene er spillets multiplayer. Dette prøver Bethesda nå å gjøre noe med.

I dag har de nemlig sluppet en oppdatering som selvsagt kalles "Update 6.66". For det første vil denne gjøre alt season pass-eiere har kost seg med det siste året gratis for alle. Dermed får vi alle tilgang til ni nye kart, tre våpen, tre spillbare demoner, nytt utstyr, og mer.

I tillegg vil oppdateringen endre hele erfaringssystemet. Nå er det ikke lenger tilfeldig hva du får, men vil i stedet avhenge av hvilket nivå du er eller utfordringer du fullfører.

Dere som allerede har spilt en del blir satt tilbake til første nivå. Dette er ikke en så dårlig nyhet som du kanskje frykter. Du kan nemlig beholde alt du allerede har skaffet deg om du vil. I tillegg vil du få et merke som viser hvor høyt nivå du var før. For eksempel vil de som nådde maks Slayer-nivå få et meget unikt merke.

Som om det ikke var nok kommer dagens oppdatering med et nytt Runes-system, bedre spillerinformasjon, og endret brukerskjermen.

Rynes-systemet erstatter det gamle Hack Module-systemet. with an all-new Runes System. Dette vil fungere slik som historiedelen sitt system fungerer. Dermed trenger vi ikke å aktivere ferdigheter, og vil heller ikke være tidsbegrenset. Her snakker vi altså i stedet om et slags Perk-systemet som du kan velge i ulike loadouts.

Når det kommer til brukerskjermen vil det nå være lettere å se hvilke utfordringer man har, poengene, og belønninger man får. "Kill card"-et vil nå også vise hvem som drepte deg, men også hvilke andre som skadet deg samtidig, og hvilke våpen de brukte.

Menyene har også blitt endret. Sammendragene etter kamper ser nå annerledes ut, lobbyinformasjon er tydeligere på spillernes status og nye erfarings-system, samt beskrivelser av våpen, utstyr, og demoner.

Som en siste godbit kan de avsløre at det blir mulig å prøve spillet sine to første historieoppdrag og multiplayeren helt gratis i helgen (neste helg for PS4-eiere). Da passer det også godt at spillet vil være på tilbud til både PC, PS4 og Xbox One i samme tidsrom. Xbox One-eiere kan laste ned demoen fra og med klokken 18.00 på torsdag, mens PC-spillere kan sette igang en time senere. PS4-spillere må på sin side vente til klokken 18.00 den 27. juli.

Er dette nok til å gjøre deg interessert i multiplayeren?

Doom

Relaterte tekster

4
Doom til SwitchScore

Doom til Switch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Doom vil vise oss at selv en hendig liten konsoll som Switch ikke nødvendigvis betyr at man går glipp av voksne og brutale opplevelser. La oss se om det lar seg gjøre!

6
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Id Software er endelig ferdige med deres nyeste kapittel i den helvetes populære skytespillserien, og vi har testet...

0
Universal jobber med ny Doom-film

Universal jobber med ny Doom-film

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Universal Pictures jobber med en ny film basert på Doom. Universal bekreftet dette til Variety etter at skuespilleren og sangeren Nina Bergman skrev på Twitter at hun...Loading next content