Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

Doom-soundtracket kommer i spesialutgaver på vinyl!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Laced Records har slått seg sammen med Bethesda Softworks for å gi ut Doom Original Game Soundtrack i spesialtugaver på vinyl og CD til sommeren. Soundtracket blir å få i fire forskjellige formater:

Deluxe Double CD:
Med trippelt utbrettbart omslag.

Doom

Double LP:
180 gram blodrød vinyl med premium innpakning og 20 favorittspor valgt ut av utviklerne.

Doom

Special Edition X4LP:
Dette settet med fire vinylplater, kuttet ved det legendariske London Abbey Road Studios, kommer i en dobbel slipcase med bilder fra Doom trykket i premium kvalitet på omslaget. Svart vinyl med hele soundtracket inkludert.

Doom

Special Limited Edition X4LP:
Denne spesialtugaven, bestående av fire plater trykket på 180 gram blødrød vinyl, kommer med Deluxe Double CD og en matte til platespilleren din. Special Edition er kun tilgjengelig via forhåndsbestilling frem til 2. mai, og må bestilles direkte fra butikken til Laced Records.

Doom

Soundtracket er komponert av Mick Gordon, og inneholder 31 spor med mørk og brutal synth-metal. Fans kan forhåndsbestille alle utgavene via Laced Records. Er dette noe du må ha i samlinga di?

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content