Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 foregår offisielt i Tevinter-regionen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I slutten av Trespasser-utvidelsen til Dragon Age: Inquisition teaset Bioware at det neste kapitlet i serien ville foregå i Tevinter-regionen av spillets verden, og det later nå endelig til å være helt bekreftet.

Det har kommet en bok om serien, ved navn Bioware: Stories and Secrets from 25 Years of Game Development, og her fremgår det nettopp at spillet vil foregå i Tevinter.

Mer enn det vet vi ikke, men Tevinter har dog ikke vært en del av noe Dragon Age-spill enda, og er derfor en uutforsket del av verdenen Thedas. Du kan se et bilde av den delen i boken, som Eurogamers Tom Philips har delt via Twitter.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content