Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 kommer nok tidligst i 2024

Spillet er bare halvveis i produksjonen, og enda flere forlater Bioware.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man trenger ikke akkurat å kjenne spillindustrien veldig godt for å forstå at utviklingen av Dragon Age 4 har vært turbulent for Bioware. Så sent som i november forlot prosjektlederen Matt Goldman studioet, og kveldens blogg fra Gary McKay gjør skuffer nok enda flere.

Bioware-sjefen sier nemlig at Dragon Age 4 bare har kommet til rundt midten av produksjonen. Med tanke på at spillet ble skikkelig annonsert i 2018 kan du være ganske trygg på at det dermed ikke slippes før tidligst i 2024.

Den gode nyheten er at McKay gjentar at utviklerne endelig har fått de grunnleggende elemtene og ideene på plass etter å ha skiftet fokuset fra multiplayer til enspiller igjen. Derfor er planen å gi oss mer informasjon om spillet en gang senere i år. Da forhåpentligvis med mer enn de mer teknologifokuserte klippene vi har fått så langt.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content