Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 og Mass Effect 4 vil ikke vises på en god stund

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden det vi foreløpig kaller Dragon Age 4 har vært vist frem på et par av Electronic Arts sine show de siste årene og Bioware viste Mass Effect 4 i fjor håpet mange å se enda mer fra begge to på EA Play Live-sendingen den 22. juli. Det blir dessverre ikke tilfellet.

Bioware har bestemt seg for å gjøre slik at vi går inn med riktige forventninger, og sier derfor at verken Dragon Age 4, Mass Effect 4 eller Star Wars: The Old Republic vil være en del av EA Play Live-sendingen. Grunnen er enkelt nok at utviklerne kun ønsker å fokusere på å lage spillene i stedet for å sette av tid til slike ting, noe jeg kan forstå. Star Wars: The Old Republic-fans får jo uansett vite mer om spillets fremtidsplaner i kveld, så der er det i alle fall ikke noe å frykte.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content