Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age: Dreadwolf lanseres tidligst sommeren 2024

Så Mass Effect 4 er enda flere år unna.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått mer enn fire år siden Bioware kunngjorde Dragon Age: Dreadwolf, og EA har fått ventetiden til å føles enda lenger ved bare å vise oss konseptbilder, videoer av hva spillets motor kan skape og et par teasertrailere. Vi bør ikke forvente å se noe mer bemerkelsesverdig snart heller.

EA har publisert sin nyeste finansrapport, og den inkluderer en oversikt over annonserte spill som kommer før 1. april. Listen består av spill som EA Sports FC, Immortals of Aveum, Super Mega Baseball 4 og mange andre elskede franchiser, men ikke Dragon Age: Dreadwolf. Det betyr åpenbart at vi ikke vil få tak i det etterlengtede rollespillet før tidligst 1. april.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

3
Bioware sier opp 50 personer

Bioware sier opp 50 personer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi blir fortalt at dette vil være en fordel for Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4 fordi det gir mer rom for kreativitet og raskere beslutninger...Loading next content