Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age II

Dragon Age II-demo ute nå

Lastes den ned nok blir det ekstrainnhold

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En demo på Biowares kommende Dragon Age II har nå dukket opp på Xbox Live Gold. Demoen er på ca. 2 GB i størrelse og gir deg blant annet muligheten til å få en smakebit på det nye kampsystemet.

Bioware har også annonsert at dersom demoen når 1 million nedlastninger kommer de til å utgi to godbiter innad i spillet. Du kan lese mer om dette på spillets offisielle nettsider, og der skal man også etter hvert kunne se en nedtelling på det totale antallet nedlastninger så langt.

Dragon Age II kommer til PC, Xbox 360 og PS3, og har utgivelsesdato 10. mars. Vår skribent Ingar Hauge er allerede igang med anmeldelsen.

På det nåværende tidspunkt ser det ut som demoen bare er ute på Xbox 360, men Bioware har tidligere lovet at den også skal komme til PS3 og PC. Udatering: Demoen skal nå være ute på PSN.

Dragon Age II
Dragon Age II
Dragon Age II
Dragon Age II

Relaterte tekster

Dragon Age IIScore

Dragon Age II

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Figurdrevet rollespill med actionorientert kampsystem. Ingar har satt seg godt til rette med Biowares rollespilloppfølger. Her er dommen...Loading next content