Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 annonsert

Etter 15 år er Budokai Tenkaichi-serien tilbake, men så langt uten utgivelsesdato.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Games Battle Hour, den største Dragon Ball-baserte fightingillkonkurransen, fant sted i Las Vegas denne helgen, og på den siste turneringsdagen benyttet Bandai Namco muligheten til å annonsere det nye Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4, med en veldig kort trailer og ikke mye detaljer om innholdet eller et utgivelsesvindu.

Siden serien inntok TV-skjermer for nesten 40 år siden, har vi hatt en rekke spill som har forsøkt å gjenskape med varierende grad av suksess følelsene av å være en saiyan som Goku, Vegeta, Gohan eller Trunks, eller redde verden fra Piccolo Daimaoh, eller reise på Kinton-skyen (og synge refrenget til animeens åpning i prosessen). Og få av dem har vært så vellykkede som Budokai Tenkaichi-serien (selv om de riktignok er mer show enn rettferdige konkurransetitler), hvis siste del, Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3, så dagens lys for 15 år siden på Wii og PlayStation 2, så denne nye kunngjøringen har fansen meget begeistret.

Vi oppdaterer med flere nyheter om Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 etter hvert som de kommer, men i mellomtiden kan du nyte øyeblikket og sjekke ut traileren nedenfor.

HQ
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4

Relaterte teksterLoading next content