Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI får en vestlig lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den japanske rollespillserien Dragon Quest er omtrent den eneste som overgår Final Fantasy-serien i salgstall og popularitet i Japan. Utenfor hjemmemarkedet har suksessen vært litt mer begrenset, og det er derfor ikke alle spill knyttet til serien som har fått en engelskspråklig lansering. MMO-spillet Dragon Quest X, det siste i hovedserien, er et eksempel på dette.

Så langt har det heller ikke vært annonsert en offisiell vestlig lansering av Dragon Quest XI, som lanseres 29. juli i Japan. Nå kan ting imidlertid tyde på at en vestlig lansering er så godt som bekreftet.

Ifølge den nederlandske siden Gamer skal et PR-selskap fra landet ha bekreftet at de har fått ansvaret med å promotere spillet (underforstått i vestlige land/Europa). Noen eksakt dato for lanseringen uteblir fortsatt, men om ikke annet er dette ett solid skritt fremover for Dragon Quest-fans her til lands.

Dragon Quest XI lanseres 29. juli i Japan til PS4 og 3DS, med en Switch-versjon under utvikling.

Kilde: My Nintendo News

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content