Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI går tilbake til kjernen av serien

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age inærmer seg endelig lansering her til lands, så slo av en prat med Takeshi Uchikawa, Hokuto Okamoto og Hikari Kubota for å høre hva produsentene mener skiller spillet fra de andre moderne utgivelsene i serien. Da kunne de gi gått nytt til dere som liker de litt eldre spillene.

"Dette spillet, Dragon Quest XI, ble ikke laget på for å fokusere på systemer som de to forrige var. Det ble skapt ved å se tilbake på tidligere Dragon Quest-spill slik at vi kan gå tilbake til det kjernen av Dragon Quest: historiefortelling hvor man kan spille det alene foran TVen som en "old school"-spiller."

Høres dette ut som det du har ønsket deg?

HQ
HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content