Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI lanseres til PC og PS4 i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age kom ut i Japan forrige sommer, men som tilfellet ofte er måtte vi bare smøre oss med tålmodighet her til lands. Det viser seg at vi kanskje må smøre på litt ekstra også.

Square Enix kan fortelle at Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age kommer til PC og PlayStation 4 den 4. september. Den gode nyheten er at vi kan forvente flere forbedringer i forhold til den japanske utgaven. Utenom engelske stemmer kan vi også glede oss til en høyere vanskelighetsgrad, forbedrede menyer, en ny kameramodus, bedre kontroller, en ny dash-funksjon, og flere andre gameplayforbedringer de både viser i det nye gameplayklippet og skal snakke mer om senere.

De dårlige nyhetene er at vi fortsatt ikke vet når spillet kommer til Nintendo Switch, samtidig som at Square Enix foreløpig ikke har planer om å slippe 3DS-utgaven her til lands.

Alle har uansett fått en video bestående av åtte minutter med gameplay og en annen som viser åpningssekvensen.

HQ
HQ
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterte tekster

0
Dragon Quest XI S får en demo

Dragon Quest XI S får en demo

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I fjor fant vi ut at Switch-versjonen til Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age skal hete Dragon Quest XI S, og nå har Square Enix avslørt under deres Dragon Quest...Loading next content