Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battleborn

Dramatisk nedgang i antall Battleborn-spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gearbox Softwares nyeste actionspill, Battleborn, har det ikke så bra for tiden. Ifølge rapporter fra Steam Charts har spillerantallet på PC kollapset de siste ukene. Lørdag lå antall spillere på 641 på det meste. Det er et betydelig reduksjon fra de 12 000 som spilte det på PC det første døgnet.

Kanskje er det fordi spillet nylig fikk mikrotransaksjoner, kanskje har folk tatt ferie eller kanskje de som spilte det har gått lei. Vi var ikke spesielt imponerte da vi anmeldte Battleborn, men det er fortsatt ikke hyggelig å se slike tall.

Battleborn

Relaterte tekster

5
BattlebornScore

Battleborn

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Battleborn er forvirrende. Veldig forvirrende. Faktisk er det så forvirrende at det ofte forvirrer seg selv. Forvirret?

2
Battleborn legges ned

Battleborn legges ned

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Spillet fjernes fra butikkene allerede nå, dropper muligheten til å kjøpe valuta i februar og stenger til slutt serverne helt i 2021.

3
Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

Take-Two: Ikke overrasket over Evolve

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

2K Games gitt oss mange gode spillopplevelser opp gjennom årene, men de siste årene har vi også fått to store spill som ikke har levert. Dette erkjenner nå Take-Two-sjef...Loading next content