Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

DreamHack San Diego å bli headlinet av Rocket League Major

Esports-arrangementet vil også inneholde Fortnite, Magic: The Gathering, Clash of Clans og Brawlhalla-turneringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om noen uker vil fans av esports strømme til vestkysten av Amerika for å delta på DreamHack San Diego-arrangementet. Den massive begivenheten vil inneholde en rekke spill og tilleggstilbud, men vil bli headlinet av en Rocket League Major, hvor spillerne vil konkurrere om en andel av en premiepott på $ 310 000.

Med DreamHack San Diego satt til 7.-9. april, vil Rocket League Championship Series'-tilstedeværelsen være Winter Major. Men for å legge til dette, vil arrangementet også inneholde turneringer i Snapdragon Pro Series, U.S. Magic: The Gathering Regional Championship, DreamHack Fighters , og Fortnite, med hundretusener av dollar som kan vinnes i alle turneringene.

Men det vil ikke være alt, ettersom DreamHack San Diego vil bringe flere aktiviteter, for eksempel cosplay-konkurranser og skaperutstillinger, og til og med en eksklusiv visning av The Super Mario Bros. Movie, for å falle sammen med premieren kort tid før arrangementet starter.

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content