Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams klarer seg bra på salgslistene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man ser på Dreams, så ser man ikke umiddelbart den slags spill som dominerer salgslister rundt omkring i verden, og når det nå har vært under utvikling i stort sett hele PS4-konsollens levetid, og vært tilgjengelig i Early Access ganske lenge, var det mange som trodde at det simpelthen ikke ville gjøre et så stort vesen av seg på markedet nå.

Men det har blitt motbevist, for selv om det ikke har slått Call of Duty: Modern Warfare eller FIFA 20, så debuterte Dreams nylig på en åttendeplass på de engelske salgslistene, hvor det blant annet har slått Luigi's Mansion 3 og NBA 2K20 (via GamesIndustry.

Det skyldes nok de positive anmeldelsene spillet har fått, og det viser at det er større interesse i sånne spillutviklingsverktøy enn først antatt.

1. FIFA 20
2. Call of Duty: Modern Warfare
3. Yakuza Remastered Collection
4. Star Wars Jedi: Fallen Order
5. Grand Theft Auto V
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Minecraft
8. Dreams
9. Luigi's Mansion 3
10. NBA 2K20

Dreams

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content