Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dreams

Dreams-spiller har fått jobbtilbud fra europeisk utvikler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dreams ble ganske nylig endelig utgitt på PlayStation 4. Og man må si at spillet landet med et brak, og det har allerede blitt skapt utrolige kreasjoner i universet.

Det har nå ført til at en Dreams-spiller har fått et jobbtilbud fra en ikke navngitt europeisk utvikler. Det dreier seg om en spiller med kallenavnet Jimmyjules153, som ble tilbudt jobben etter at det europeiske studioet hadde sett spillerens Blade Gunner-spill, som er en hyllest til Housemarques spill Resogun. Det forteller Jimmyjules153 selv til Escapist Magazine:

"I was approached by a European game development company who asked me to join their team. I'm excited for the future and where this may take me!"

Kanskje Dreams vil fungere som en alternativ rekrutteringstjeneste fremover. Og hvilket studio kan det egentlig være snakk om her?

Dreams

Takk, Gamepur

Relaterte tekster

1
DreamsScore

Dreams

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at det ikke finnes et mer passende navn til Little Big Planet-skapernes nyeste spill, for her oppfylles drømmene til både skapere og spillere.Loading next content