Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ruby Gillman, Teenage Kraken

DreamWorks' nyeste animasjonsfilm, Ruby Gillman, Teenage Kraken kommer på kino i sommer

Det viser seg at videregående skole er enda mer komplisert når du er et sjømonster.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

DreamWorks Animation har imponert i det siste. Helt siden suksessen med The Bad Guys, har selskapet fulgt opp med den virkelig imponerende Puss in Boots: The Last Wish, og når det gjelder hva det har planlagt videre, vil denne sommeren bringe en film som kombinerer tenåringsproblemer med forfedres sjømonstre.

Filmen heter Ruby Gillman, Teenage Kraken, og ser Lana Condor gi stemmens sin til den titulære karakteren som navigerer utfordringene ved å være både tenåring på videregående skole og en etterkommer av den kongelige familien av legendariske sjøkrakener.

Med Toni Collette, Annie Murphy, Will Forte, Sam Richardson og Jane Fonda alle i hovedrollene, ser denne filmen ut til å ha en veldig fargerik animasjonspalet. Den har kinopremiere 30. juni 2023, og nå har vi fått en trailer som du kan sjekke ut nedenfor.

Kommer du til å sjekke ut Ruby Gillman, Teenage Kraken i sommer?

HQ
Ruby Gillman, Teenage Kraken

Relaterte teksterLoading next content