Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub

Driveclub fjernes fra butikkene på grunn av manglende lisenser

Forrige uke kunne vi fortelle at Sony dreper Driveclub-serverne neste år og at alle versjonene av spillet fjernes for salg snart, nå vet vi grunnen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du kanskje fikk med deg forrige uke, så dreper Sony Driveclub snart, og spillet vil ikke være tilgjengelig for salg lenger heller. Nå har vi svaret på hvorfor dette skjer.

I et bilspill som Driveclub må det brukes mye penger på å sikre lisensene fra alle de store bilprodusentene, som Ferrari, Porsche og McClaren. Dog har disse avtalene for det meste en utløpsdato, og det er akkurat det som skjer med Driveclub.

Regissøren av spillet, Paul Rustchynsky, har avslørt via Twitter, at det er lisensenes skyld at spillet fjernes.

"To be clear the game, like most racing games, it is being delisted for licensing reasons. It's standard practice across the industry for ~5yr deals, so buy it before it's gone forever."

Driveclub

Relaterte tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Tomas har vært på kjøretur gjennom Sogn og Fjordane, og satt karakter på opplevelsen.

2
Sony dreper Driveclub

Sony dreper Driveclub

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har gått over tre år siden Evolution Studios, utviklerne av Driveclub, ble lagt ned av Sony og gikk til Codemasters, så det var vel bare et spørsmål om tid før dagens...

2
Siste oppdatering ute til Driveclub

Siste oppdatering ute til Driveclub

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Evolution Studios er utvikleren som stod bak det smått beryktede Driveclub til Playstation 4. Spillet ble til slutt sluppet, og det er et godt spill, men utvikleren måtte...Loading next content