Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Drømmehuset på Barbie er ekte

Og den er akkurat så pen og rosa som du forventer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Barbie er en av sommerens mest etterlengtede filmer, og fansen er på jakt etter all informasjon de kan få om filmen. Nå har Architectural Digest avslørt hvilke versjoner av det ikoniske drømmehuset Barbie som ble laget til filmen.

I tillegg til den skrikende rosa fargen som vil treffe deg som en lastebil, vil du kanskje legge merke til at Barbie drømmehuset er utrolig åpent, slik at hvem som helst kan kikke inn og se stort sett alle deler av hjemmet hennes. "Det finnes ingen vegger og ingen dører", sier regissør Greta Gerwig. "Drømmehus forutsetter at du aldri har noe du skulle ønske var privat - det finnes ingen steder å gjemme seg."

Produksjonsdesigner Sarah Greenwood og scenograf Katie Spencer samarbeidet om utformingen av drømmehuset og hentet inspirasjon fra Palm Springs mens de forsøkte å få Barbie til å føles så ekte som mulig, men likevel atskilt fra vår verden.

Designerne bestilte til og med sitt eget Barbie Dreamhouse for å prøve å lære mer om det. "Skalaen var ganske merkelig", sier Spencer. Gerwig legger til: "Taket er faktisk ganske nær hodet, og det tar bare noen få skritt å krysse rommet. Det har den merkelige effekten at skuespillerne virker store i rommet, men små totalt sett."

Dette er en annonse:

Hva synes du? Kunne du tenke deg å bo i Barbie's Dreamhouse?

Barbie

Relaterte teksterLoading next content