Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 1943

Dropper Battlefield 1943 til PC

Vil fokusere på Battlefield 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-eierne har ventet lenge på sin utgave av Battlefield 1943. Men nå er det ingen grunn til å vente lenger, da Dice-sjef Karl Magnus Troedsson nylig bekreftet at spillet ikke vil komme på PC likevel.

Avsløringen kom på den offisielle Battlefield-bloggen, der Troedsson forklarte at selskapet heller vil bruke tiden på Battlefield 3. Det vil si at PC-versjonene av både Battlefield 1943 og samarbeidsutvidelsen Onslaught til Battlefield: Bad Company 2 har blitt droppet.

Troedsson sier:

- Vi vet at flere av dere har ventet på PC-utgavene av Battlefield 1943 og Battlefield: Bad Company 2 Onslaught. Nå må jeg dessverre meddele at disse titlene er avlyst, da vi vil fokusere på Battlefield 3 i stedet for å gi dere den beste spillopplevelsen vi kan. Vi er sikre på at dette vil gjøre Battlefield 3 vil løfte opplevelsen på alle plattformer, PC inkludert.

Battlefield 1943

Relaterte tekster

0
Battlefield 1943 er nå på Xbox One

Battlefield 1943 er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I går kunne altså Electronic Arts og DICE endelig bekrefte at Battlefield til en viss grad går tilbake til røttene ved å ta oss til andre verdenskrig med Battlefield V,...Loading next content