Norsk
Gamereactor
nyheter
AK-xolotl

Du kan forvandle deg til en Godzilla-lignende God-xylotl i ny roguelike med to spaker AK-xolotl

Her kan du lese mye mer om det actionfylte 2D-skytespillet som nettopp er lansert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

AK-xolotl ble nettopp lansert på så å si alle plattformer som nok et eksempel på den trendy pikselkunst-sjangeren "søt, men tøff", og på IndieDevDay her om dagen fikk vår egen Rebeca Reinosa en prat med skaperen Daniel Piqueras for å lære mer om det skapningsfylte spillet.

HQ

"Ja, det er den klassiske twin-stick shooter-formelen med litt annerledes mekanikk rundt våpnene og oppgraderingene", beskriver Piqueras med plysj i hånden. "Det er mer inspirert av Hades enn av Nuclear Throne eller Enter the Gungeon. Og så har vi det jeg liker å kalle en Tamagotchi-tvist der du må finne små AK-xolotler i eggene deres, og etter hvert som du oppdrar og pleier dem, får de ulike egenskaper og evner. Og når de er blitt voksne, kan du spille som dem".

"Det kule med AK-xolotls", fortsetter han om den Pokémon-lignende funksjonen (men med våpen), "er at de er litt tilfeldige. Så jeg gjorde hva jeg ville, og det samme med teamet. Så du kan få en helbredende evne der du får en matbit eller litt kjøtt, eller du kan vokse til å bli en Godzilla, eller God-xylotl som vi kaller det. Du kan også gjøre den typiske avbrytelsen av bullet hells, du kan tilkalle gjenstander gjennom en pakt med en demon og slike ting."

Det actionfylte spillet, som er utviklet av 2Awesome Studio og utgitt av Playstack, er nå tilgjengelig på PC, Switch, Xbox og PlayStation.

Relaterte tekster

0
AK-xolotlScore

AK-xolotl

ANMELDELSE. Skrevet av Conny Andersson

Det er en pikselert actionfest i dette søte, rougelignende spillet. Conny har skutt seg selv i avtrekkerfingeren ...Loading next content