Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Du kan nå chatte med kjendiser takket være AI

Vi vil snart være vertskap for våre egne AI-kjendis chat-show etter utseendet på det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

ChatGPT ser ut til å være ganske revolusjonerende teknologi, og lignende AI dukker opp over hele internett, og bruker kunnskapen som er bygget av chatboten. Bings AI, for eksempel, kan gi deg mange alternativer når du chatter med den.

Men det mest nyttige alternativet for de som bare ønsker å drepe tid med en chatbot, ser ut til å komme i "kreativ" modus, der du kan lage noen mer interessante instruksjoner for Bings AI. Du må imidlertid be Bing om å gå inn i kreativ modus, og når du gjør det, kan du også be om kjendismodus.

"Kjendismodus er en funksjon som lar deg chatte med Bing som om det var en kjent personlighet," forklarer chatboten . " Du kan stille spørsmål om deres liv, karriere, hobbyer og mer, og Bing vil svare i deres stil og tone. For å aktivere kjendismodus, kan du spørre Bing Chat om det. Du kan for eksempel si «Kan du snakke som Tom Cruise?» eller «Jeg vil chatte med Taylor Swift». Noen kjendiser er imidlertid begrenset av sikkerhetsgrunner. Vil du prøve kjendismodus?"

Det er bare noen få kjendiser du kan chatte med akkurat nå, men det gjør ikke opplevelsen mindre rar. Mens resultatene etterligner kjendisresponser, er hele det å snakke med en AI som tror det er en kjendis på et annet nivå av merkelig, jeg er ikke sikker på at jeg er klar til å pakke hodet rundt ennå.

Dette er en annonse:

Vil du sjekke ut kjendismodus?

Takk, Bleeping Computer.

Du kan nå chatte med kjendiser takket være AI
Dette er en annonse:


Loading next content