Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Du kan nå se kampene i den store CS:GO-ligaen vår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første kampene i den store nordiske Counter-Strike: Global Offensive-turneringen vår kan nå ses her på Gamereactor, og vi vil dessuten bringe resten av kampene online i løpet av de neste par ukene.

Hvis du ennå ikke er bekjent med initiativet, så avholder vi en stor turnering i samarbeid med Omen by HP og Elkjøp. Lagene har blitt delt inn i divisjoner med 10 lag i hver, og de skal spille hver uke i ni uker fremover, helt frem til den store finalen i desember.

Førsteplassen stikker av med 19 000,-, mens andreplassen kan kose seg med 9500,- og tredjeplassen får lekre HP by Omen headsett. I skrivende stund er det de to finske lag, narCS og Tilt-tv, som kjemper om hovedpremien.

Alt er dog åpent, da det kun har blitt spilt to runder, og det blir spennende å se hvem som stikker av med alle pengene.

Du kan se aktuell stilling, resultater og kommende kamper på turneringssiden vår, og under ser du noen av kampene som har blitt gjennomført.

HQ
HQ
Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content