Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sherlock Holmes The Awakened

Du kan nå spille en time av Sherlock Holmes The Awakened

Som en del av Steam Next Fest har utvikler Frogwares lansert en stor demo.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den ukrainske utvikleren Frogwares har forståelig nok brukt en lengre periode på å gi ut sitt neste spill, Sherlock Holmes The Awakened, ettersom den pågående krigen i studioets hjemland har forårsaket umåtelige problemer.

Når det er sagt er Sherlock Holmes The Awakened fortsatt satt til lansering tidlig i 2023, ogmens vi venter på den eksakte datoen har utvikleren gitt ut en times lang demo på Steam for å markere den pågående Steam Next Fest . Du kan dykke inn og spille gjennom en time av denne kommende detektivthrilleren for å se hvordan den utvikler seg, og for å se hvordan spillingen ser ut har Frogwares til og med gitt ut en omfattende gameplaytrailer som viser mer av det som er i vente.

HQ

Vi fikk nelig en sjanse til å spille Sherlock Holmes The Awakened selv, og skrev opp noen tanker om den tidlige utgaven.

Sherlock Holmes The Awakened

Relaterte teksterLoading next content