Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

Du mister Diablo IV-karakteren din for godt hvis du dør i hardcore PvP

The Fields of Hatred kommer til å ha noen ganske intense dødskamper.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En hardcore-modus er noe mange RPG-spillere sannsynligvis vil være kjent med. For de aller fleste betyr dette at fiendene er på sitt mest utfordrende, men enkelte tar det hele til et nytt nivå med enda et nervepirrende element. Diablo IV blir et av dem.

Diablo IVs hardcore-modus vil ikke bare inkludere PvE-elementer, og som skissert av spillets globale samfunnsutviklingsdirektør, Adam Fletcher, vil karakteren din dø for alltid om du dør i PvP-området Fields of Hatred (endgame). Dette vil føre til at mange intense PvP-kamper ikke bare setter stoltheten på spill, men også flere timer med ferdigheter og utstyr du har opparbeidet deg.

Heldigvis er jo Hardcore den høyeste vanskeligshetsgraden, så du kan ignorere dette aspektet av spillet helt om ønskelig.

Vil du dykke ned i Fields of Hatred?

Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content