Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Duke Nukem Forever får svensk fysikkmotor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Duke Nukem Forever har nå hele 7 år på baken og selv om den lange ventetiden er i ferd med å skifte status fra 'morsomt' til ´absurd', så vil vi allikevel servere de siste nyhetene om spillet.

Svenske Meqon kunne i går annonsere at 3D Realms har valgt firmaets fysikmotor, som også heter Meqon, til bruk i Duke Nukem Forever. Avtalen er et stort fremskritt for det svenske firmaet, som har en massiv konkurrent i den utbredte Havok fysikkmotoren. 3D Realms valgte Meqon fordi det var den raskeste og mest anvendelige på markedet og var samtidig lettest å integrere i spillet.

Det blir spennende å se om et alternativt valg som dette kan gjøre Duke Nukem Forever i stand til å konkurrere mot, eller kanskje til og med overgå fysikk-mestrene Half-Life 2 og S.T.A.L.K.E.R. Vi vetner spent på at 3D Realms skal vise frem noe nytt fra spillet.Loading next content